Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Samverkan RF-SISU

Svenska Tyngdlyftningsförbundet har tillsammans med RF-SISU gjort en plan för hur vår samverkan ska se ut för att kunna hjälpa våra föreningar att utvecklas. Det gör vi via samverkansmodellen vars syfte är att förbättra möjligheterna för SF/SDF och RF-SISU distrikt att utifrån den idrottsspecifika och den lokala kunskapen, kombinera sina resurser, kompetenser och insatser för att maximera utvecklingen av den enskilda föreningen. Läs mer om samverkansmodellen här Länk till annan webbplats..

Folkbildning och lärgrupper

Folkbildning är ett utmärkt sätt att utveckla er kunskap och lära av varandra kring olika ämnen och frågor. Läs mer om vad folkbildning och lärgrupper är och hur du kan komma i kontakt med ditt RF-SISU distrkt här. Länk till annan webbplats. Vi rekommenderar er att samverka med RF-SISU distrikten där ni kan med hjälp av de arbeta med materialet nedan.

Lärgruppsmaterial Svensk Tyngdlyftning Lyfter

För att läsa mer om strategidokumentet Svensk Tyngdlyftning lyfter, klicka här. Pdf, 2.7 MB.

För att ta del av lärgruppsplanen, klicka här Pdf, 153 kB..
Denna lärgruppsplan vänder sig främst till dig som är föreningsledare. Frågorna passar bra att diskutera inom styrelsen eller arbetsgrupper. Lärgruppsplanen guidar er till att läsa och diskutera styrdokumentet Svensk Tyngdlyftning Lyfter och hur ni kan leva efter de värderingarna.

Lärgruppsmaterial Svenska Tyngdlyftningsförbundets utvecklingsmodell

För att läsa mer om Svenska Tyngdlyftningsförbundets utvecklingsmodell, klicka här. Länk till annan webbplats.

För att ta del av del av lärgruppsplanen, klicka här. Pdf, 279.5 kB.
Denna lärgruppsplan vänder sig främst till dig som är tränare och lyftare. Frågorna passar bra att diskutera inom en grupp av flera tränare, eller i en träningsgrupp med lyftare och tränare blandat. Lärgruppsplanen guidar er till att läsa och diskutera utvecklingsmodellen och hur den kan användas i er dagliga verksamhet.

Svenska Tyngdlyftningsförbundets utvecklingsmodell och utbildning

Till denna utvecklingsmodell skapar vi ett utbud av utbildningar som riktar sig till tränare, lyftare, domare och funktionärer.

Utvecklingsmodellen utgår från svensk idrotts och våra egna styrande dokument. Utbildningarna ska få en tydlig koppling till resten av vår verksamhet så att vi har en tydlig röd tråd. På det sättet sker det vi gör enligt samma principer, och på samma sätt, oavsett vart i landet, eller vilken del av organisationen som leder utvecklingen och utbildningarna.

Det handlar om att säkerställa utbildningarnas effektivitet och att omstrukturera utbildningsstrukturen, kursmaterialet, kursinnehållet och utvecklingsplanen så att den matchar ovan nämnda syfte.

För mer information om nästkommande utbildningar, klicka här. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-09-28

Senast uppdaterad: 2024-05-20

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken