Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Efter samråd med bland andra Atletkommittén har Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse fattat beslutet att ersätta svensk standard och därmed uppdatera alla svenska rekord på junior- och seniorsidan.

Nya svenska rekord ersätter svensk standard

Styrelsen beslutade på sitt möte den 9 januari att byta ut svensk standard på junior- och seniorsidan till de lyftare som lyft högst vikter i respektive viktklass. Detta oavsett vilka domare som dömt.

Anledningen är att förbundet efter några år med svensk standard vill sätta ut vad de bästa lyftarna har lyckats ta i respektive viktklasser. Tydligen satte vi svensk standard något för högt i en del viktklasser och därmed blev den aldrig slagen. Beslutet innebär en hel del nya svenska rekord och rekordhållare.

Mossebergs Nasrin Mosawi är en av flera nya svenska rekordinnehavare. Foto: Per Wiklund

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken