Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Svenska Tyngdlyftningsförbundet lanserar Trygg tyngdlyftning, ett material framtaget för föreningar att använda för att skapa och upprätthålla trygga tyngdlyftningsmiljöer, i enlighet med Svenska Tyngdlyftningsförbundets värdegrund och vision.

 

Svenska Tyngdlyftningsförbundet lanserar Trygg tyngdlyftning

Svenska Tyngdlyftningsförbundet lanserar Trygg tyngdlyftning, ett material för föreningar att använda för att skapa och upprätthålla trygga tyngdlyftningsmiljöer, i enlighet med Svenska Tyngdlyftningsförbundets värdegrund och vision. Materialet är framtaget tillsammans med Svenska Styrkelyftsförbundet eftersom vi har flertal föreningar som både har tyngdlyftning och styrkelyft. Läs mer om samarbetet här.

Vårt mål är att göra tyngdlyftning till en idrott för alla, genom hela livet, och bidra till ett friskare Sverige. Tyngdlyftningens utövare ska ha roligt, må bra, och utvecklas under hela livet. Verksamheterna ska vara trygga och anpassade efter individens förutsättningar oavsett bakgrund.

Processen består av tre steg: nuläge, önskat läge och handlingsplan. Som stöd i det arbetet har vi tagit fram en samtalsduk som ni hittar i handledningsmaterialet. Träffarna sker som en lärgrupp eller process där idrottskonsulenten från respektive RF-SISU distrikt stöttar och guidar er genom arbetet. Ta kontakt med ert RF-SISU distrikt för att komma i gång. Kontaktuppgifter hittar du här Länk till annan webbplats..

Har ni några frågor? Kontakta föreningsutvecklingsansvarig albana.makolli@tyngdlyftning.org, 072 534 66 55.

För att ta del av materialet, klicka här!

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken