Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Den 28 april i Halmstad håller Svenska Tyngdlyftningsförbundet sitt årliga förbundsmöte. Här kommer de förslag som valberedningen tagit fram. Glöm inte att anmäla er till förbundsmötet och tävlingskonferensen!

Valberedningens förslag till förbundsmötet


Här är en snabb presentation av valberedningens förslag till styrelseval på årsmötet 2024:


Andreas Andrén - Omval 2 år
Helene Johage - Omval 2 år
Åsa Kalderstam, Sörby Bois - nyval 2 år
Helena Havlund, Språvägen TK - fyllnadsval 1 år

Valberedningen har under året inte fått in någon nominering till personer till ny förbundsstyrelse.

Övriga förslag från valberedningen:

Ekonomisk revisor: Omval av nuvarande
Sakrevisor: Förslag från styrelsen
Mötesordförande: Valberedningen jobbar med frågan. Inget klart förslag.
Mötessekreterare: Håkan Johansson
Rösträknare tillika protokolljusterare: Valberedningen jobbar med frågan.

Presentation Åsa Kalderstam

"Mitt namn är Åsa Kalderstam, en driven, pragmatisk och självmotiverad person med passion för IT-system, data och analys. Min fritid ägnas gärna åt träning/tävling i styrkelyft/tyngdlyftning.


Jag arbetar för IKEA sedan 17 år tillbaka; just nu som data arkitekt för koncernens globala HR IT-landskap. Dessförinnan har jag arbetat som global data-analytiker av HR-data samt systemägare av HR-system och logistiksystem. Jag tror min yrkeslivserfarenhet kan komma väl till pass för att hjälpa STFs digitalisering. Min idrottsbakgrund kommer från kampsport, då jag tränande kickboxning 2000-2009 och satt med i den föreningens styrelse som kassör 2002-2007.

Styrkelyft började jag med på egen hand på ett kommersiellt gym. Tyngdlyftning hittade jag inte förrän 2017, då jag gick med i Malmö Lyftarklubb. 2018 började jag tävla i tyngdlyftning, följt av styrkelyft 2019. 2019 blev jag invald i Skåne -Hallands styrelse som sekreterare. Sedan 2023 som ordförande i distriktet.

2020 blev jag distriktsdomare, 2022 blev jag förbundsdomare och jag vill gärna döma upp mig till internationell domare.

Jag bor i Visseltofta i norra Skåne tillsammans med min man Magnus och en golden retriever Kompis.”

Presentation Helena Havlund

”Jag har varit aktiv inom träning och tyngdlyftning sedan 2012. Jag har drivit en crossfitbox, är ordförande i Stockholmsdistriktet sedan flera år och är förbundsdomare sedan flera år.

Jag arbetar med säkerhetsfrågor och är väldigt medveten om våra digitala spår som finns. Det gör mig lite motvillig till att lämna ut alltför personliga data för publicering på internet."

Mera utförlig presentation kommer på årsmötet om både nyvalen.

//Valberedningen
(Erling Åkesson, Lars Nilsson, Daniela Gherman)

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken