Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Två dagar fyllda av goda samtal, nya insikter, utamanande diskussioner och en positiv framtisdkänsla i Halmstad!

Utbildningsträff i Halmstad

Under helgen 23-24 mars samlades flera medlmmar i kärnan av vår utbildningsverksamhet hos Eleiko i Halmstad. Detta är den första träffen i sitt slag, som planeras hållas i början av varje kalenderår. Syftet med träffen är att diskutera förbundets utbildningsverksamhet på lång och kort sikt, utveckla våra utbildningar, höja kompetensen hos utbildare och skapa en enighet inom utbildningsteamet.

Helgen började på förmiddagen den 23e mars med en genomgång av året 2024 och de insatser och händelser som sker under året. Detta inkluderar bland annat pilottestning och lansering av den nya tränarutbildnignen "Nivå 2", uppdetarde domar- och funktionärsutbildnignar, nya koncept för lyftarkurser och lansering av en ny lärplattform för digitalt lärande.

Lördagen fortsatte med diskussioner i arbetgrupper kring förutbestämda ämnen, och arbete med utveckling av existerande eller kommande utbildningar. Senare under lördagen arbetade gruppen med att fundera kring, och utforma sin egen utbildarfilosofi, först individuellt och sedna diskuterades och delades tankar i grupp.

Under söndagen fick vi besök av Malin Erkisson från SISU-riks som höll en worskhop med temat "Hur stimulerar och stärker vi motivationen hos deltagarna under en utbildning?". Detta segment var upplivande och bjöd dels på nya tankeställare för alla i gruppen, men också en del bekräftelser att vi gör bra saker och tar steg i rätt riktning, säger Elias Hejdenberg, utbildningsansvarig på STF. Söndagen avslutade med mer arbete i de arbetgrupper som deltagarna tillhör. På söndagen var även fotograf Per Wiklund på plats för att dokumentera och fotografera porträtt på de utbildare som närvarade. I samband med träffen besökte Moa Henriksson från Kalmar AK ETH och tränade med Victor Sundh.

Närvarande under helgen var: Lars Nilsson, Lisa Nyström, Björn Andersson, Jan Nilsson, Magnus Lindqvist, Henrik Sundh, Christian Kraft, Anna Lundin, Samuel Lundberg, Henrik Lundin, Philippe Ferreira Rodrigues och Elias Hejdenberg.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken