Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Nu är anmälan öppen för årets upplaga av Lifting Camp 2024, och året bjuder på ett gäng nyheter och förbättringar!

Lifting Camp 2024 är här!

Efter förra årtes succéläger i Halmstad fortsätter nu Svenska Tyngdlyftningsförbundet och Svenska Styrkelyftförbundet sitt samarbete "Lifting Camp". I år arrangeras lägret i Sveriges 5e största stad Linköping. Lägret går av stapeln under v. 32 och genomförs i två omgångar, för att kunna öppna upp fler platser för deltagare.

I Linköping finns en stor anläggning som drivs av den lokala studentidrottsföreningen, Campushallen. Campushallen är fullt utrustat med Eleikos skivstänger och vikter, och har dryga 15 plattformar för lyftning. Träningshallen kompletteras med en friidtottsanläggning med inomhus och utomhus banor, fotbollsplaner och ett utegym.

Även i år har lägret ett tätt samarbete med Eleiko, som är lägrets officiella utrustningspartner. "Att vara partner till Lifting Camp är för oss på Eleiko en självklarhet och en ära, särskilt efter att ha varit värd för detta fantastiska evenemang i Halmstad förra sommaren. Tillsammans med Svenska Tyngdlyftningsförbundet och Svenska Styrkelyftförbundet ser vi fram emot att fortsätta att främja gemenskapen och passionen för lyftning, och att stödja dessa unga atleter på deras väg mot sina mål och drömmar." – säger Johan Arnerlind, Regional Director på Eleiko.

Om du har frågor kan du kontakta STFs projektledare Elias Hejdenberg, elias.hejdenberg@tyngdlyftning.org, 076-9049474.

Säkra din plats på lägret redan idag!

Mer info och anmälan!

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken