Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Svenska Tyngdlyftningsförbundet vill ta reda på vad ni föreningar tycker om SDF:en. Hur det fungerar i dag och hur ni vill har det i framtiden. Det är oerhört viktigt att du får din förening att svara.

Föreningsenkät – SDF:ens roll i svensk tyngdlyftning

Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse genomför, på uppdrag av förbundsmötet 2023, en genomlysning av SDF:ens roll i svensk tyngdlyftning. Uppgiften är att ta fram ett förslag på eventuell ny SDF-struktur och föreslå en sådan till förbundsmötet 2024.

De förtroendevalda i SDF:en har ombetts bidraga med sin syn för att skapa delaktighet och transparens kring arbetet. Av samma anledning vill vi nu höra föreningarnas åsikter.

- Vi har pratat med distrikten själva, med andra idrottsförbund och med RF. Allt för att skaffa oss en nulägesbild och göra en omvärldsanalys. Men vi vill veta vad ni föreningar tycker: Hur ser det ut i dag och hur ska det se ut i framtiden. Var med och bidrag, säger Svenska Tyngdlyftningsförbundets ordförande Joakim Eriksson.

Du som svarar ska vara ordförande eller svara på uppdrag av ordförande.

Sista svarsdag är den 13 mars!

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken