Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Borlänge AK står som värd för årets första svenska mästerskap när de tar sig an veteran-SM i april. Några veckor senare blir Olofströms Fritidsklubb arrangör av ungdoms-SM.

Klart med arrangörer för ungdoms-SM & veteran-SM

Ungdoms-SM arrangerades i Olofström 2021, i maj är det dags igen!

Svenska Tyngdlyftningsförbundet blickar fram emot ett spännande mästerskapsår när vi nu kan presentera årets första arrangörer. Samtidigt fortsätter arbetet med att tillsätta arrangörer till SM, lag-SM samt junior-SM. Här pågår dialog med intressenter.

Veteran-SM i Borlänge: 20-21 april 2024

Förra årets veteran-SM gick av stapeln i Bergsjö, och i år tar Borlänge AK över rodret för att skapa en minnesvärd tävling. Den 20-21 april 2024 är det dags för SM för veteraner att inta Borlänge.

Ungdoms-SM i Olofström: 11-12 maj 2024

Efter veteran-SM är det dags för ungdomarna att stå i rampljuset när SM för ungdomar går av stapeln i Olofström den 11-12 maj 2024. Förra årets ungdoms-SM hölls i Norrköping, denna gången är det alltså dags för Olofströms Fritidsklubb som arrangerade ungdoms-SM senast 2021.

Vill du vara en del av tävlingarna?

Med Borlänge och Olofström som värdar för SM för veteraner respektive ungdomar 2024, ser förbundet fram emot att välkomna deltagare och åskådare till två fantastiska tävlingar. SM-arrangemangen är alltid en möjlighet för alla engagerade att samlas, inspireras och hylla stora prestationer. Om du är intresserad av att delta som tävlande eller åskådare, se till att hålla dig uppdaterad genom våra officiella kanaler för mer information om anmälan och tävlingsupplägg.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken