Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

När Svenska Tyngdlyftningsförbundet gjorde nulägesanalysen kring trygg idrott konstaterade vi att vi behövde skapa nya och uppdatera befintliga policys. På styrelsemötet i helgen fastslog styrelsen sju policys.

Policys framtagna som stöd till föreningar

Det handlar om policys kring arbetsmiljö, krisplan, bildhantering, kost, sociala medier, trafiksäkerhet samt alkohol, narkotika och doping. Innehållsmässigt har vi hämtat inspiration från rörelsen, RF och andra specialidrottsförbund.

- Våra policys gäller alla som representerar Svenska Tyngdlyftningsförbundet och vi rekommenderar även att föreningarna följer dem. Alla policys kommer att finnas tillgängliga här på vår hemsida och kommer även att implementeras genom att vara underlag till modellen för föreningsutveckling inom områden såsom inkludering, jämställdhet, hållbarhet, säkerhet och rent spel etc, säger ordföranden Joakim Eriksson.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken