Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Svenska Tyngdlyftningsförbundet har haft ett nytt styrelsemöte på Idrottens Hus i Skanstull. Här hittar du protokollet!

En rapport från styrelsemötet den 14 oktober

Hela Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse var på plats på Idrottens Hus den 14 oktober.

I början av varje möte går styrelsen igenom och diskuterar sina spelregler som man gemensamt satt. Nu ägnar styrelsen även tid åt att diskutera Svensk Tyngdlyftning Lyfter. Det arbetet påbörjade man på augustimötet genom att samtal om värdegrundsorden glädje & gemenskap.

- Vi fortsatte arbetet på oktobermötet genom att fundera och diskutera kring värdegrundsorden demokrati och delaktighet. Det lärgruppsmaterial som tagits fram ihop med RF-SISU är perfekt för såväl förbund som förening att förankra och implementera Svensk Tyngdlyftning Lyfter och få oss att aktivt arbeta med innehållet. Det var bra samtal som nu efteråt sammanfattas och ger oss konkreta mini-aktiviteter att åtgärda, säger ordföranden Joakim Eriksson.

Förutom sedvanliga rapporter om vad som händer inom svensk tyngdlyftning ägnade styrelsen även tid att följa upp projekten som startats kring distriktsöversyn, översyn av inkludering, svenska rekord och Hall of Fame.

- Alla ansvariga hade tagit fram planer för hur vi ska arbeta vidare med frågorna. Nyckeln i de flesta av projekten är samverkan och att lära av andra idrotter. Läs gärna protokollet för mer info om våra upplägg, säger Joakim Eriksson.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken