Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Under föreläsningen kommer du att få ta del av hur du som tränare eller förening kan arbeta konkret med sociala medier för att bygga en tydlig profil, skapa attraktivt innehåll och öka intresset för er verksamhet.

Välkommen till föreläsning om sociala medier

Josefine Bergkvist är Brand Marketing Manager på Nordiska Kliniken, och ansvarig för Svenska Tyngdlyftningsförbundets Instagramkonto. Hon har studerat kommunikation och media samt grafisk design och arbetat med sociala medier och marknadsföring i olika roller sedan 2018.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken