Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Den senaste tiden har nyheterna i Sverige handlat mycket om kriminella gäng och våld. Det är något som drabbar oss alla, även barn och unga på olika sätt. Därför har Riksidrottsförbundet skapat en handlingsplan för hur föreningar ska agera när krisen drabbar de.

När krisen drabbar föreningar

En del barn har sett och hört våldet eller känner någon som drabbas av det. Det hör till ovanligheten men det förekommer att barn och unga råkar illa ut när kriminella gäng är i konflikt med varandra eller med polisen. För att stoppa utvecklingen krävs det att flera av samhällets aktörer arbetar för att gemensamt göra något åt detta. Riksidrottsförbundets handlingsplan är en hjälp till föreningar hur de kan agera när krisen drabbar.

Svenska Tyngdlyftningsförbundet rekommenderar er även att besöka lilla krisinfo Länk till annan webbplats. där barn också kan ha koll på vad som sker. Här Länk till annan webbplats. hittar ni bland annat information om gängvåldet och om hur barn och unga drabbas av det samt vad de ska göra och vart de ska vända sig om de blir utsatta för brott eller hör någon skjuta eller spränga.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken