Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Under 2022-2023 har Svenska Tyngdlyftningsförbundet genomfört ett projekt med syfte att vägleda och guida föreningar i frågan om vilka typer av lokaler som passar verksamheten, och hur de kan nyttja dem på bästa sätt.

Välkommen till en föreläsning på temat Lokaler för Tyngdlyftning

Karin Nyberg

Karin Nyberg har på uppdrag av Svenska Tyngdlyftningsförbundet, och med pengar från RF, arbetat fram en Anläggningsguide. Det är kring den hon föreläser fritt för alla som vill måndagen den 18 september.

Genom ett tjugotal intervjuer med föreningar, fystränare, företrädare för andra idrotter samt arkitekter och byggare har vi inom tyngdlyftningen nu ett brett material som vi hoppas ska hjälpa oss att öppna upp för nya tankar kring hur vi kan hitta fler ytor att lyfta på.

Föreläsare är Karin Nyberg, medgrundare och styrelsemedlem i Klova Tyngdlyftning. I övrigt har hon varit i handbollens värld i över 40 år, i elitserien som spelare och som tränare på olika nivåer sedan 1999. Civilt arbetar hon med ledarskap och förändringsarbete sedan 20 år tillbaka och har examen inom både företagsekonomi och filosofi, med inriktning på idrottsfilosofi.

Karin kommer att gå igenom den guide som hon skapat och generella utmaningar och krav på lokaler samt för och nackdelar med olika typer av lokaler och samarbeten. I samband med föreläsningen släpps också guiden på tyngdlyftning.com.

Kostnad: GRATIS
Målgrupp: Alla
Datum: 18 september
Plats: Teams
Tid: 18.00
Anmälningslänk: Här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Sista anmälningsdag: 18 september
Förkunskapskrav: Inga
Föreläsare: Karin Nyberg

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken