Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Sommaren 2023 kommer att gå till historien som den sommar då Svenska Tyngdlyftningsförbundet och Svenska Styrkelyftsförbundet startade Liftingcamp. Detta unika läger samlade unga tyngdlyftare och styrkelyftare i åldrarna 11 till 18 år från alla delar av landet för en oförglömlig upplevelse och en chans att fördjupa sin kärlek till styrka och träning.

Liftingcamp 2023 - Ett läger utan dess like

Med den vackra kuststaden Halmstad som kuliss erbjöd Liftingcamp 2023 en utmärkt möjlighet för deltagarna att inte bara finslipa sina färdigheter i tyngdlyftning och styrkelyftning, utan också att utvecklas som individer och skapa livslånga vänskaper. Under ledning av erfarna tränare bjöds ungdomarna på en varierad träningsagenda som spände över teknikövningar, styrkeutveckling, utmaningar och roliga lekar.

Det var tydligt att energin och entusiasmen på Liftingcamp var smittsam och genomslagskraftig. Ungdomarna motiverade varandra, pushade sina gränser och inspirerade varandra till att sträva efter att uppnå nya rekord.

Utöver träningsdelen erbjöd lägret även ett brett spektrum av sociala aktiviteter och teambuilding-övningar. Detta gav deltagarna möjlighet att lära känna varandra utanför träningslokalen och stärka den kamratskap som är så viktig inom idrottsvärlden. Gemensamma utflykter, tävlingar och kvällsaktiviteter fyllde dagarna med skratt och glädje.

Liftingcamp 2023 var inte bara en framgång på träningsfronten utan också när det kom till att skapa en trygg och stöttande miljö för ungdomarna att växa och blomstra i.

När Liftingcamp 2023 drog sitt sista andetag, var det med en känsla av vemod och en önskan om att återvända nästa år. Detta läger hade verkligen visat sin förmåga att inspirera och forma de unga tyngdlyftarna och styrkelyftarna på ett sätt som kommer att påverka deras idrottsliga resa och deras livslånga vänskaper. Halmstad blev en plats där styrka, vänskap och prestation förenades under en oförglömlig sommarvecka.

Vi vill rikta ett extra tack till alla ledare som deltagit från tyngdlyftningsförbundet:

Alisa Rotshtein, Carita Thorén, Samir Rabhi, Umut Admis, Jesper Valrygg, Albana Makolli, Oskar Stillman, Christopher Vilagi, Anna Lundin och Elias Hejdenberg.

 

Alla foton: Per Wiklund

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken