Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Tilde Muhrman, Falu AK, var med i 59 kg-klassen på junior-EM i Bukarest och det blev en tuff tävling.

Inget resultat i stöt för Tilde Muhrman

Tilde Muhrman tävlade under fredagskvällen på junior-EM i Rumänien. Foto: Isaac Morillas

Tilde Muhrman, som missat en del senaste året på grund av skada, inledde med att ta 76 kg, domarna dömde 2-1. Hon bommade sedan ryck nummer två när hon höjde till 79 kg. När Tilde ryckte för sista gången, även då på 79 kg, kämpade hon upp stången över huvudet. Bara för att se domarna döma underkänt 1-2. Beslutet utmanades av svenska coacherna och juryn ändrade till att rycket godkändes. 79 kg i ryck, tangerat personligt rekord, innebar elfte plats i ryckmomentet. Tre ytterligare kilo hade kunnat ge en sjundeplats medan 88 kg behövdes för brons.

Tildes starkaste disciplin är vanligtvis stötmomentet. Med målet inställt på personliga rekordet 103 kg, och sammanlagt, 182 kg, startade hon i denna tävling på 100 kg. Men det blev tyvärr tre bom denna gång och inget resultat.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken