Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelsemöte den 10 december genomfördes på Idrottens Hus i Stockholm. Hela styrelsen deltog i mötet och i två timmar var även Erling Åkesson från valberedningen med. 

En rapport från det senaste styrelsemötet


Styrelsen tog under mötet bland annat beslut som handlar om vilka verksamhetsmål som ska läggas fram till förbundsmötet 2023 samt att implementera en ny kommunikationsstrategi för förbundet.

Styrelsen uppdaterades gällande utvecklingsmodellen och utbildningssystemet. Här diskuterade och ställde de frågor kring utbildningsmaterialet samt tackade för ett gediget pågående arbete.

Ordförande Joakim Eriksson hade inför mötet kommit med ett skriftligt förslag att höja summan för förlorad arbetsinkomst för den styrelseledamot som åker på uppdrag från 1 000 till 2 000 kr. Styrelsen beslutade om en förändringen samt att utreda vidare om arvodet för domare, coacher med flera.

Emma Engdahl redogjorde för Tävlingskommitténs arbete med seriebestämmelserna där föreningarna involverats och styrelsen diskuterade ändringar i kalendern, bland annat om att arrangera SM i juli och junior-SM i september/oktober. Styrelsen beslutade att med vissa förändringar godkänna förslag på seriebestämmelser för 2023 och även beslut om korrigering av tävlingskalendern om det fungerar för föreningar som redan tackat ja till arrangörskapet.

- Som det ser ut så blir det dock inga justeringar av tävlingskalendern 2023 utan de som ligger på hemsidan Länk till annan webbplats. gäller fortsatt. Till 2023 tas semifinalerna till lag-SM bort men en arbetsgrupp får i uppdrag att arbeta fram ett bättre förslag för framtiden. Dessutom beslutade vi om att använda den nya Sinclairtabellen 2023 som tagits fram. Samt att ha en gemensam helg för alla kommittéer någon gång under året, säger ordföranden Joakim Eriksson.

Hela styrelseprotokollet hittar du här!

Nytt efter mötet var att styrelsen bjöd in alla distrikt till ett Teamsmöte för att redogöra för styrelsens arbete.

Nästa styrelsemöte är den 19 januari.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken