Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Information från valberedningen

Enligt Svenska Tyngdlyftningsförbundets stadgar ska vald valberedning tillfråga de förbundsstyrelseledamöter vars platser står på tur för omval, innan den 1 oktober om de avser att omkandidera till en ny omvalsperiod om två år.

    Valberedningen har tillfrågat aktuella personer i mail i god tid innan den 1 oktober om detta. Aktuella för omval är Joakim Eriksson (till ordförande) Emma Engdahl (ledamot) Patrik Helgesson (ledamot) och Thomas Norlander (ledamot).

    Samtliga har svarat sig villiga att kandidera för ytterligare två år. Dock har Joakim Eriksson lämnat in villkor för omval.

    Valberedningen genomför nu en första omgång med samtal med samtliga styrelseledamöter för att få en överblick över styrelsens arbete och sammansättning.

    Det är valberedningens ambition att genomföra minst ett möte med de röstberättigade deltagare till årsmötet nu under hösten 2022. Kallelse kommer att utskickas separat. Förslag till nomineringar och andra synpunkter ska skickas till ordförande i valberedningen på följande mailadress: erling.akesson@tyngdlyftning.org

    Valberedningen i oktober 2022

    Karin Nylén, Lars Nilsson, Erling Åkesson

    Sponsorer

    Besöksadress

    Skansbrogatan 7
    118 60 Stockholm

    Postadress

    Box 110 16
    100 61 Stockholm

    Kontakta oss

    +4686996330
    office@tyngdlyftning.org

    Leveransadress

    Östgötagatan 98 D
    116 64 Stockholm

    Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


    Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken