Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Svenska Tyngdlyftningsförbundet vill påminna alla föreningar som ännu inte gjort det att söka återstartsbidraget. Syftet är att säkerställa att föreningen ges möjlighet att rekrytera, återrekrytera och behålla medlemmar.

Missa inte – Återstartsbidrag till din förening

Sedan tidigare kan din förening söka ett återstartsbidrag för utveckling. Hittills har 28 föreningar beviljats återstartsbidraget, för er andra finns fortfarande chansen.

Bidraget, maximalt 6 000 kr, kan sökas i Idrottonline av alla föreningar knutna till Svenska Tyngdlyftningsförbundet. Föreningen behöver vara skuldfri hos förbundet för att kunna godkännas.

I ansökan skriver föreningen vad bidraget ska användas till för att främja syftet som är att stimulera en uppstart av föreningens verksamhet efter coronapandemins effekter. Det innebär att stödet ska säkerställa att föreningen ges möjlighet att rekrytera, återrekrytera och behålla medlemmar. Barn- och ungdomsidrotten är prioriterad. Avsikten är inte att förstärka tidigare ojämlikheter inom idrotten utan stödet ska bidra till en jämställd och jämlik idrottsverksamhet.

Ni söker bidraget via Idrottonline!

Frågor?
Kontakta alexandra.haag@tyngdlyftning.org

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken