Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Efter en jämn kamp i herrarnas +109 kg slutade Jonathan Bergkvist som trippel guldmedaljör.

Jonathan Bergkvist tog med sig tre SM-guld till Eskilstuna

I klassen +109 blev det en kamp om ryckguldet mellan Jonathan Bergkvist, ASK Eskilstuna, och Mohammadami Ghasemi, Sundbybergs TK. Jonathan fixade till slut ryckguldet på 150 kg som även Mohammad klarade men efter Jonathan så därmed blev det ett silver till Sundbyberg. Bronset i ryck med128 kg tog Anton Eriksson, Mariestads AIF.

I stöt fortsatte den jämna kampen mellan herrarna både om guldet. Jonathan klarade 191 i andra vilket räckte till guldet. I slutkampen missade Mohammad sitt sista lyft och tog silver med klarade 185 kg. Bronset såg också ut att bli en jämn kamp mellan Anton och Andreas Dyberg, HAK Greppet, där slutligen Anton tog hem bronset med klarade 161 kg.

//Helene Johage

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken