Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Fem deltagare i klassen gjorde upp om medaljerna i denna klass som bjöd på överraskning i totalen. En utbomning gjorde bronskampen till en kamp om silver.

Herrar 96 en jämn kamp om gulden

Christopher Vilagi, Falu AK

Favorit i denna klass var Christopher Vilagi, Falu Ak, tätt följd av Tim Gustavsson, Fyshuset. Det blev en jämn kamp om guldet där Chirstopher var starkast idag och slutade på 135 kg och Tim tog silver på 131 kg. Bronset säkrade Anton Wiberg, Falu AK, med 125 kg då Ivar Olsson, Mosseberg, missade ut sig i delgrenen.

I stöt skulle vi återigen få se Christoffer och Tim göra upp om guldet. Christoffer tog sin ingångsvikt på 160 kg och fortsatte serien med klarade 166 kg, och ett bra försök i sista lyftet på 170 kg satt även det fint. Tim hade valt en högre ingångsvikt på 165 kg som han bommade i alla tre försöken. Anton och Matti Milan, Uppsala TK, hade som det såg ut en bronskamp där Matti tog slutligen tog hem stöt silver på 150 kg. Totalt tog Christoffer guldet, Anton silver och bronset gick till Matti.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken