Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Damer klass 55 kg såg ut att bli en jämn och öppen klass. Frida Persson lyftandes för Örebro Citys TK såg ut att ha ett litet övertag strax följt av Olivia Bjurling, Rosenlunds Atletförening.

Flera personliga rekord och slutseger för Frida Persson

Frida Persson, Örebro City TLK

Efter en jämn kamp i ryckklassen tog Frida guldet på 68 k och Olivia gjorde ett fint försök på 70 kg men fick idag nöja sig med klarade 67 kg och ett tangerat pers. Bronset i ryck tog Sofia Holst, HAK Greppet med 62 kg vilket också var ett personbästa för henne.

Kampen fortsatte hela ryckmomentet där det blev både en jämnt och tufft. Olivia och Sofia gick in på samma vikt 79 kg. Frida startade på 78 kg, men tog slutligen det tyngsta lyftet på 81 kg följt av Olivia som klarade 79 kg i första lyftet. Hanna Skärstrand Söry B.o.i.S tog bronset på 79 kg i sitt andra lyft.

Totalsegern tog Frida hem på fina 149 kg två kg över pers. Olivia fixade silver med 146 kg även det ett personligt rekord. Bronspengen gick i totalen till Sofia med totat 139 kg som även det var ett personligt rekord.


Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken