Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

I helgen som var representerade Joakim Eriksson Svenska Tyngdlyftningsförbundet på RF:s ordförandekonferens på vackra Bosön.

Flera nya ansikten när ordförandena i svensk idrott träffades


På fredagen stod elitidrottsfrågor, kod för demokratisk styrning samt kommersiella frågor på agendan medan det på lördagen blev arbetspass kring svensk idrott 2035 och SISU:s mål och strategier. Under helgen blev det även information kring aktuella politiska frågor och uppdatering kring översynen av det ekonomiska stödsystemet.

- Vi fick en ordentlig och saklig genomgång av det arbetet som gjorts och på lördagen så var det grupparbete för att fördjupa och utveckla oss i vilken riktning som svensk idrott ska jobba vidare med. Riksidrottsstyrelsen ville ha mycket input med sig och det är alltid intressant att träffas och prata, det var en del nya ordföranden som jag fick bekanta mig med, summerar Joakim Eriksson, ordförande för Svenska Tyngdlyftningsförbundet.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken