Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Helena Havlund blev under förbundsmötet 2024 invald till Svenska Tyngdlyftningsförbundet styrelse, på ett så kallat fyllnadsval, på ett år. Helena arbetar till vardags med säkerhetsfrågor och beskriver sig själv som rak, pragmatisk och en ganska glad person.

Möt nya styrelseledamoten Helena Havlund

Helena Havlund under SM i Visby 2023.

Helena Havlund har varit aktiv inom träning och tyngdlyftning sedan 2012. Hon har drivit en crossfitbox och är sedan flera år ordförande i Stockholmsdistriktet.

- Det känns spännande att väljas in i förbundsstyrelsen och jag känner mig förväntansfull. Jag ser fram emot att sätta mig in i hur förbundet fungerar, säger hon själv och beskriver helgens förbundsmöte och tävlingskonferens så här:

- Förbundsmötet är den viktigaste process vi har, det är här demokratin och också förbundet formas. Det är viktigt. Det är även kul och bra att träffa varandra. Jag tror på dialog och att röra sig i alla led med lyftare, domare, ledare. Det är viktigt att ha örat mot marken.

Helena är förbundsdomare och gillar att döma. Hon brinner även för utbildningsfrågor.

- Nu vill jag sätta mig in i allt och se vad jag kan bidra med. Jag är väldigt pragmatisk och hoppas att jag kan komma med nya vinklar och idéer på hur vi kan jobba och föra svensk tyngdlyftning framåt.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken