Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Sundbybergs TK uppmärksammas i Sportspegeln för sin framgångssaga kring arbetet med äldre. Nu har er förening möjlighet att ta rygg på ”Sumpan” och starta en liknande satsning.

Tyngdlyftningsförening i Sportspegeln

Se inslaget om Sundbyberg i Sportspegeln.

I inslaget i Sportspegeln är SVT på besök på en av Sundbybergs torsdagsträningar för äldre men de pratar också med Idrottsminister Jakob Forssmed om varför träning för äldre är viktig. Sundbyberg har under tre år löpande bedrivit träning för personer 65 år och äldre och på det sättet fått många av de som börjat att träna att bli medlemmar i föreningen. Sundbyberg nominerades till att bli årets förening på Eldsjälsgalan och har uppmärksammats flitigt i media.

Vill din förening göra samma resa som "Sumpan"? Kontakta förbundet på office@tyngdlyftning.org så hjälper vi er att komma igång! Vi erbjuder utbildning, mentorskap, nätverk och ekonomiska bidrag för inköp av material mm.

13e maj annordnas en insiprationsföreläsning med paret Norlander, där får du höra dem berätta mer om det arbete de gjort i Sundbyberg och vad de nu kan hjäölpa er med som mentorer för STF:s satsning mot +65.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken