Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Tabellerna för Allsvenska serien 2022

Allsvenska serien 2022 är nu avslutad (U14 pågår till sista december) och vi har äntligen kunnat genomföra alla omgångar i serien efter två års av pandemi.


- Det var glädjande att så många lag blev anmälda inför serien och nu när den är slut kan man se att det var många som även kom till skott och tävlade. Det har varit extra kul att se många ungdoms- och U14-lag anmälda, säger Emma Engdahl som är ordförande i Tävlingskommittén.

Det delas ut serieplaketter i respektive serie till de föreningar som placerade sig 1, 2 och 3 i tabellen och i december arrangeras lag-SM i Borlänge där vi får se vilket elitserielag på dam och herr som blir svenska mästare.

- Den 24 november kommer det att arrangeras ett digitalt tävlingsforum där vi kommer att prata om serien, seriebestämmelser, allmänt om tävlingar samt att kansliet presenterar tankarna kring den databas som ska introduceras för att utveckla tävlingsverksamheten. Inbjudan skickas ut i god tid innan, fortsätter Emma Engdahl och avslutar:

- Till sist vill jag som ordförande för Tävlingskommittén tacka alla föreningar, ledare, domare och aktiva för det gånga serieåret.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken