Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Här rapporterar Svenska Tyngdlyftningsförbundets juniorkapten och ETH-tränare Patric Bettembourg om det som hänt på Elitmiljöt Tyngdlyftning Halmstad (ETH) under februari.

Fortsatt full aktivitet på ETH under 2024

Christopher Vilagi, en av de som tränat på ETH under februari. Foto: Per Wiklund.

"Februari har fortsatt med full aktivitet och olika besök. Lyftarna har fortsatt uppvisat fin utveckling

Tom Söderholm har varit i Halmstad 6 februari till 11 februari. Den 9 februari besökte vi Helsingborg för träning med HAK Greppet och den svenska kasteliten med Daniel Ståhl och Fanny Roos i spetsen. Besöket avslutades tillsammans med en god middag hemma hos sportchef Mats.

Lördag 10 februari reste vi till Falkenbergs KK för ett besök och vi hade med oss tre unga killar som ingår i ett av våra projekt plus de ordinarie lyftarna som ingår i den dagliga träningen i Halmstad.

Söndag 11 februari körde vi ett pass på lyftarklubben KK Eleiko i Halmstad innan Tom reste hemåt Uppsala igen. Det upplevs som väldigt positivt och roligt på dessa föreningsbesök och utbyten med klubbarna i närområdet så det kommer vi att fortsätta att jobba vidare med.

Torsdag 29 februari anlände Hugo Hultvall och Christopher Vilagi först av lyftarna inför ett fyra dagars läger för dem. Övriga lyftare kom på fredagen och det återkommer jag med i marsrapporten."

//Patric Bettembourg

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken