Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Svenska Tyngdlyftningsförbundet inleder en omstrukturering av sina domar- och funktionärsutbildningar för att bättre möta medlemmars behov och sportens utveckling. En arbetsgrupp kommer att utveckla nytt material, och ditt engagemang är avgörande för att uppnå högkvalitativa och relevanta utbildningar.

Ny struktur på Domar- och Funktionärsutbildningar

Under våren 2024 inleder Svenska Tyngdlyftningsförbundet en omstrukturering av våra domar- och funktionärsutbildningar för att bättre möta medlemmars behov och sportens utveckling. En arbetsgrupp kommer att utveckla nytt material, och medlemmarnas engagemang är avgörande för att uppnå högkvalitativa och relevanta utbildningar.

Bakgrund

Vårt nuvarande utbildningssystem för domare och funktionärer behöver moderniseras för att matcha sportens och omvärldens förändringar. Medlemmars feedback har understrukit behovet av mer tillgängliga och inkluderande utbildningar. Omstruktureringen syftar till att skapa ett mer dynamiskt och anpassningsbart system som gagnar både nuvarande och framtida tyngdlyftare.

En arbetsgrupp tillsätts

Vi kommer nu att bilda en arbetsgrupp med målet att utveckla och förnya domar- och funktionärsutbildningarna. Denna grupp kommer att vara ansvarig för att ta fram nytt material och en ny struktur för utbildningarna. Du som är intresserade av att forma framtiden för tyngdlyftning i Sverige uppmanas att delta. Ditt engagemang är avgörande för att säkerställa att de nya utbildningarna är omfattande, relevanta och i linje med sportens senaste utveckling.

Anmäl intresse att delta i arbetsgruppen HÄR!

Var med och påverka!

Du som medlem i STF har insikter och erfarenheter som är kärnan i denna omstrukturering. Vi uppmuntrar aktivt medlemmar att delta i arbetsgruppen som ska utforma de nya utbildningarna. Genom att bidra med sina perspektiv och kunskaper, kan medlemmarna hjälpa till att forma ett utbildningssystem som inte bara är relevant och aktuellt, utan också speglar den mångfald och bredd som finns inom vår sport.

Den nya digitala lärplattformen

Vi kommer under våren att integrera våra utbildnignar i Learnifier, en digital lärplattform tillhandahållen av Riksidrottsförbundet, blir den nya basen för våra utbildningar. Denna plattform möjliggör en mer flexibel och tillgänglig lärandeupplevelse för våra medlemmar, vilket gör det enklare än någonsin att tillgodogöra sig viktig utbildning inom tyngdlyftning. Vi kommer att erbjuda en blandning av digitala, fysiska och hybridkurser för att nå så många av er medlemmar som möjligt.

Nästa steg

Svenska Tyngdlyftningsförbundet står inför en betydande förändring med omstruktureringen av domar- och funktionärsutbildningarna. Genom medlemsdriven utveckling och användning av Learnifier, ser vi fram emot att erbjuda utbildningar som är mer relevanta och tillgängliga. Vi uppmuntrar återigen våra medlemmar att aktivt delta i denna process. Era erfarenheter och tankar är nyckeln till framgång för detta projekt.

Hör gärna av dig till sportkontoret eller Domarkommitén:

Sportkontoret:

Elias Hejdenberg (elias.hejdenberg@tyngdlyftning.org) 076-9049474

Domarkommittén:

Elisabeth Hagman (elisabeth.hagman@tyngdlyftning.org)

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm