Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Under helgen samlades distrikt och kommittéer för en produktiv arbetshelg på Idrottens Hus i Stockholm.

Distrikt och kommittéer arbetade tillsammans

Svenska Tyngdlyftningsförbundets ordförande under ett samtal i helgrupp då distriktens uppdrag diskuterades.

På plats på sportkontoret i Stockholm var domar- och tävlingskommittén för att gemensamt och enskilt utvärdera och planera verksamhet för kommande året. För att medverka till att arbeta med distriktsöversynen var representanter från förbundsstyrelsen, Norrbottens TF, Skåne-Hallands TF, Stockholms TF, Södra Norrlands TF, Södra Götalands TF och Västra Götalands TF. Saknades gjorde representanter från Västerbotten, Västra Svealand och Östra Sveland.

Tillsammans gjorde de en SWOT-analys av distriktsverksamheten och lyfte förslag på önskat läge samt hur svensk tyngdlyftning gemensamt kan ta sig dit.

- Diskussionsklimatet var bra och det som kom upp visar på att dialog är meningsfullt och nyttigt. Flera efterfrågade fysiska möten oftare men också att utnyttja digitala mötesplatser oftare. Jag kommer nu leda arbetet från förbundets håll att sammanställa materialet och att sammanfatta det hur vi ser det från förbundets synvinkel för att sätta upp en plan hur vi ska fortsätta. Vi kommer att bjuda in distrikten till möte om fortsättningen, säger Svenska Tyngdlyftningsförbundets ordförande Joakim Eriksson.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm