Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

I helgen genomför Svenska Tyngdlyftningsförbundets såväl arbetshelg för kommittéer och distriktsöversyn i Stockholm som lyftarläger och tränarträff för förbundsinvolverade coacher i Halmstad.

En helg med viktiga dialoger i Stockholm och Halmstad

På sportkontoret i Stockholm kommer stora delar av styrelsen att välkomna distriktens representanter för att gemensamt arbeta med den distriktsöversyn som förbundsmötet 2023 beslutat att förbundet ska genomföra.

- Det övergripande syftet med distriktsöversynen är att genomlysa sättet vi är organiserade i SDF i dag och hur vi vill att det ska se ut framöver för att se om det kan bli bättre. Samtidigt kommer såväl domar- som tävlingskommittén att samlas för att arbeta med olika och gemensamma frågeställningar, förklarar förbundets ordförande Joakim Eriksson och fortsätter:

- I Halmstad genomförs det läger för junior/U23- och EM-landslagsläger. Dessutom kommer vi att samla de coacher som tillhör de olika landslagen, våra projektsatsningar och tränarpoolen för information och dialog på Eleiko. Det ska bli intressant att följa hur helgen blir i såväl Stockholm som Halmstad. Uppföljning är att vänta på hemsidan nästa vecka.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm