Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

På förbundsmötet den 23 april beslutades att införa Svensk Tyngdlyftning Lyfter som strategidokument för svensk tyngdlyftning.

Svensk Tyngdlyftning Lyfter – Vår väg mot 2030

”Tyngdlyftningen har en spännande över 100-årig historia men det har under några år saknats en röd tråd i vad svensk tyngdlyftning är, står för och vill åstadkomma. Vilken vision och vilka mål har vi? Hur ska vi agera för att lyckas nå dem? Vad har vi för strategier för olika områden? Och vad tycker vi?

Arbetet med framtagandet av Svensk Tyngdlyftning Lyfter startade med Framtidskonferensen 2021. I grunden har vi utgått från svensk idrotts strategidokument Strategi 2025, vår tidigare ”Tyngdlyftningen Vill” samt alla de intervjuer, samtal, enkäter och sammankomster som vi genomfört under de senaste två åren.

Svensk Tyngdlyftning Lyfter har som syfte att hjälpa till att räta ut frågetecknen som vi beskrev ovan och därmed skapa tydlighet och samhörigt. Vår gemensamma riktning mot svensk idrotts gemensamma mål. Med Svensk Tyngdlyftning Lyfter tar vi avstamp för att nå framgångar i framtiden.

Det pågår i dag, 2023, redan ett utvecklingsarbete som går i linje med Svensk Tyngdlyftning Lyfter. Denna strategi ger oss en långsiktig plan på pränt som kortfattat talar om att vi vill växa, bli fler och nå fler internationella framgångar.

Och vi vill göra det tillsammans med dig, så låt oss!

// Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse 2023”

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm