Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Som medlemsförening i Svenska Tyngdlyftningsförbundet betalar er förening årsavgift i förskott samt fyller i en årsrapport. Sista datum att göra detta är den 31 december. Gör ni inte det i tid blir det extra hög årsavgift om ett år.

Sista chansen - Betala årsavgift och skicka in årsrapporten

För att slippa betala 6 000 kr i medlemsavgift nästa år måste föreningen alltså uppfylla kraven att:

  • Betala årsavgiften senast den 31 december 2023.
  • Skicka in årsrapporten via IdrottOnline (IOL) senast 31 december 2023.

Årsrapporten bygger på att er förening registrerar era medlemmar i Idrottonline och sedan skapar årsrapporten, sparar och skickar. I år har vi även lagt till några korta frågor angående föreningsutveckling och administration. Detta är lika viktigt som att betala årsavgiften!

Fakturan har skickats ut till alla föreningar i början av november. Om fakturan inte kommit ska ni börja med att kolla er skräppost. Om den inte heller ligger där har ni säkerligen uppgett fel eller ingen adress i Idrottonline. Obetald årsavgift innebär också att föreningen inte räknas med i rösträkningen inom förbundet.

Hittar ni inte fakturan? Med tanke på att sportkontoret inte är bemannat i juldagarna får ni då betala in er årsavgift direkt till bankgiro 136-1534, eller swish: 1230898874.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm