Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Tyngdlyftningsvärlden är fullt av träningsprogram, men hur tolkar du dessa träningsprogram? Torsdagen den 14 december håller världsmästaren Karoliina Lundahl en temaföreläsning om styrkans träningsområden. Den är gratis och vänder sig till dig som är tränare.

Välkommen till en föreläsning med temat Styrkans träningsområden

Svenska Tyngdlyftningsförbundet bjuder in till denna temaföreläsning på Teams.

Vilken egenskap hos idrottaren utvecklas när man lyfter vikter 4x 4x 60 %, alltså fyra set av fyra repetitioner med 60 % av maxvikten? Är det grundstyrka, snabbstyrka eller explosiv styrka som tränas? Kom och lär dig tolka procent från noll till hundra: Vilka olika egenskaper som kan utvecklas med olika procent, vilka setlängder som bör användas och hur många repetitioner.

Föreläsare är Karoliina Lundahl, som har en gedigen erfarenhet som idrottsutövare, tränare, tränarutbildare och nu inom styrelsearbete inom Finland, Norden och IWF. Inom tyngdlyftning har hon 45, på varandra följande, finska mästerskapstitlar, hon är dubbel världsmästare och europamästare, hon har lyft nio europeiska rekord och ett världsrekord. Karoliina har tävlat i elva världsmästerskap i tyngdlyftning och deltagit i två olympiska spel i olika grenar. Hon har en internationell professionell tränarutbildning inom tyngdlyftning samt jobbar som språklärare.

Temaföreläsning om
Styrkans träningsområden

Kostnad: GRATIS
Målgrupp: Tränare
Datum: 14 december
Tid: 18-20.00
Plats: Teams
Sista anmälningsdag: 14 december
Förkunskapskrav: Inga
Föreläsare: Karoliina Lundahl

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm