Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Riksidrottsförbundets (RF:s) ambition är att identifiering med e-legitimation vid inloggning ska bli tillgängligt för alla applikationer och tjänster inom idrottsrörelsen. För att ytterligare skydda idrottsrörelsens uppgifter börjar RF med att höja säkerheten i IdrottOnline och aktiverar e-legitimationen Freja+ vid inloggning.

RF inför säker inloggning med Freja+

IdrottOnline är kopplat till RF:s centrala databas som innehåller personuppgifter. För att skydda uppgifterna, och höja säkerheten, aktiverar RF Freja+ vid inloggning i IdrottOnline. Freja+ har Frejas högsta säkerhetsnivå och är en statligt godkänd e-legitimation som även kan användas som en fysisk legitimation i mobilen.

Vem påverkas?
Nu aktiveras Freja+ för de som har rollerna huvudadministratör, klubbadministratör och förbundsadministratör i IdrottOnline. I förlängningen kommer alla roller som kommer åt och kan ändra personuppgifter i IdrottOnline att omfatta.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm