Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Svensk Tyngdlyftning Lyfter är vårt gemensamma strategidokument för att utveckla svensk tyngdlyftning som beslutades på förbundsmötet i slutet av april 2023. Nu får alla föreningarna en tryckt version på posten och dessutom medföljer ett lärgruppsmaterial för föreningarna att arbeta med.

Svensk Tyngdlyftning Lyfter skickas ut till föreningarna

Generalsekreteraren Sebastian Nurmi när förbundsmötet röstade ja till att anta Svensk Tyngdlyftning Lyfter

Svensk Tyngdlyftning Lyfter har som syfte att skapa tydlighet och samhörigt inom svensk tyngdlyftning. Det är vår gemensamma riktning för att nå framgångar i framtiden. Mycket förenklat kan vi sammanfatta det i att:

A) få fler människor att utöva tyngdlyftning.
B) ta internationella medaljer eller.

I Svensk Tyngdlyftning Lyfter hittar du vision, mål, värdegrund, kärnvärden och hur vi ska arbeta och vad vi ska sträva efter tillsammans – område för område. Hur strategidokumentet påverkar er är mycket upp till varje enskild förening. Det ger en bild av vad förbundets styrelse och sportkontor arbetar med som kan ge förståelse till förbundets beslut.

- Nu har vi tryckt nya ex av Svensk Tyngdlyftning Lyfter och under oktober skickas den ut till alla föreningar och distrikt med ett följebrev och ett lärgruppsmaterial som vi tagit fram tillsammans med RF-SISU, berättar förbundets generalsekreterare Sebastian Nurmi.

Lärgruppsmaterialet ska ses som ett underlag där föreningen kan välja de områden som känns aktuellt och med hjälp av RF-SISU-distrikten kan med att arrangera samtal kring värdegrund, kärnvärden och utvecklingsmodellen i föreningen.

Förbundet vill också att den ska inspirera föreningarna till utveckling. Se därför till att föreningen medlemmar får möjlighet att bläddra och läsa Svensk Tyngdlyftning Lyfter. Lägg gärna fram den i er lokal. Vill ni ha fler beställer du det via mail till office@tyngdlyftning.org!

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm