Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Klicka på rubriken ”Förening” här på hemsidan för att lära mer om hur din förening kan utvecklas.

Hemsidan uppdaterad med material kring föreningsutveckling

En del av arbetet med Svenska Tyngdlyftningsförbundet föreningsutveckling har varit att göra en nulägesanalys för att se vad vi behöver förändra och förbättra inom vår idrott. I nulägesanalysen konstaterade vi att vi behövde uppdatera hemsidan kopplat till förening, föreningsutveckling och trygg idrott.

På hemsidan under rubriken förening finns nu information uppdelad i tre rubriker:

- Föreningskunskap
- Föreningsutveckling
- Trygg tyngdlyftning

Under respektive rubrik finns all möjlig matnyttig föreningsinformation som
att bilda en förening, hur man söker bidrag, vilken hjälp som finns att få av RF-SISU, riktlinjer för barn- och ungdomsträning, registerutdrag, handlingsplan om något oönskat händer samt policys som föreningen kan göra till sin egen och följa.

- Vi har tagit fram information som ska underlätta för föreningarna i det vardagliga arbetet och när man vill utveckla föreningen. Innehållet uppdateras kontinuerligt så håll er gärna uppdatera genom att besöka hemsidan med jämna mellanrum, säger Albana Makolli, som är ansvarig för förbundets föreningsutveckling.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm