Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Nu är rättningen av alla tävlings och serieprotokoll gjorda och allt ska stämma i tabellerna.

Meddelande från tävlingskommittén - Rättning av alla tävlings och serieprotokoll

Det owlcms system som är korrekt är det som ligger ut på förbundets hemsida och den hittar ni om ni går in på Tävling -> Arrangera tävling och sen finns länken längst ner. När ni har programmerat in det så ska ni i owl gå in på Förbered tävling -> Tävlingsregler och information -> Tävlingsregler och där kontrollerar eller trycker ni under SMF att det är 2024 som ni ska välja och då räknar den sedan ut rätt poäng. Direktlänk Word, 12.6 kB.

En del använder en Excel fil där man lägger in serielagen och denna har också tidigare räknat ut fel poäng (vilket har visats sig i rättningen). Det ska vara korrekt under fliken Arrangera tävling nu, kontakta annars Emma Engdahl så kan hon mejla ut en kopia på den filen till er. Direktlänk Excel, 775.5 kB.

En annan sak som är väldigt viktigt att ni tänker på när ni skriver i serielagsprotokollen och speciellt om ni skriver dessa för hand är att fylla i allt som det står, sammanlagd vikt, Sinclair formel och så vidare på rätt plats. Råkar ni skriva fel så gör hellre ett nytt, är lätt att det blir kladdigt och svårt att se och avgöra vad som står där. Tänk på att skriva tydligt och gärna lite stort. Tar ni bilder och skickar in protokollen och gör det från en mobil så tänk på att ni då ska välja verklig storlek, för annars blir de jättesmå och då får det inte att se vad som står på protokollen.

Tack för att ni har haft tålamod under tiden som det har tagit att rätta alla protokollen och så ser vi fram emot serieomgång 4!

/ Emma Engdahl, ordförande Tävlingskommittén

Emma.engdahl@tyngdlyftning.org 073-775 04 62

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm