Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Tävlingskommittén har uppmärksammat ett systemfel i owlcms4 som resulterat i felaktiga resultat från serieomgång 1 till 3. För att säkerhetsställa att det blir rätt i serietabellerna sker nu en omräkning av protokollen.

Meddelande från tävlingskommittén

Det har efter förra veckans serieomgång visats sig att owlcms4 systemet har räknat ut fel poäng när man kört tävlingar, både senior och veteranpoäng. Det har också visats sig vara ett problem som funnits sen början av året när den nya sinclair tabellen kom. Detta fel är något vi tar på allvar så det som kommer att hända nu är att vi kommer att gå igenom alla protokoll från omgång 1 till omgång 3, för att säkerhetsställa att det är rätt i serietabellerna. Det kan komma att ändras, men inget som är säkert ännu. Detta arbete kommer att ta en stund att genomföra, men det ska vara klart innan omgång 4 är.

TK har tillsammans med Toni Johansson hittat en uppdaterade owlcms4.3 som räknar ut rätt poäng och denna kommer vi att lägga ut och se till så att alla föreningar kan ta del av innan omgång 4.

Även på rankingen så var det felaktigheter men detta ska vara ordnat nu, men ligger det något kvar så får ni gärna meddela oss detta!

Vi förstår att detta kanske skapar en del tankar och oro kring resultat och poäng, så har man frågor kring detta kontakta Emma Engdahl, 073-775 04 62 eller på emma.engdahl@tyngdlyftning.org

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken