Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

SM i Södervärnshallen i Visby ska bli något alldeles extra. Tack vare den lokala arrangören Visby AK, med nya podium samt ett helt nytt grafiskt manér i svensk tyngdlyftnings färger.

SM i tyngdlyftning med helt nytt utseende

Till årets SM har Svenska Tyngdlyftningsförbundet gjort en rejäl satsning för att ge tävlingen så bra förutsättningar som möjligt – Såväl sportsligt som utseendemässigt. Visby AK:s ledare och atleter har slitit hela veckan för att bygga i ordning Södervärnshallen.

- SM är den finaste nationella tävling vi har. Det ska synas. Därför har förbundet investerat i material, både genom att köpa in utrustning med hjälp av Eleiko och genom att branda vikter och flak. Dessutom kan vi nu klä in våra tävlingar i våra färger och loggor. Allt för att det ska bli så tilltalande som möjligt, säger förbundets generalsekreterare Sebastian Nurmi och fortsätter:

- Det här är ett steg mot att höja nivån och värdet på svensk tyngdlyftning. Dels att SM ska vara så optimalt som möjligt för alla som är här för att tävla. Dels för att göra oss mer attraktiva som idrott att följa och engagera sig i. Visby AK har gjort ett kanonarbete i förberedelserna, väldigt imponerande.

Alla foton: Per Wiklund Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det är i Södervärnshallen i Visby som SM arrangeras 2023. Foto: Per Wiklund

Publicerad: 2023-06-16

Senast uppdaterad: 2023-06-18

Författare: Sebastian Nurmi

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm