Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Sist ut i Sveriges EM-trupp i Armenien är Paula Junhov Rindberg, i 87 kg-klassen, som har haft andra förutsättningar mot tidigare inför detta mästerskap.

Starkare Paula Junhov Rindberg taggad på EM

Dags för Paula Junhov Rindberg. Foto: Isaac Julián Morillas Sánchez

Inför förra EM kom Paula Junhov Rindberg från en skadefylld period. Nu har uppladdningen varit annorlunda.

- Jag har varit skadefri inför och jag har vågat göra lite annorlunda. Jag har vågat testa annat och lagt tid på att bli starkare. Jag hade lite problem med ett knä i höstas men under vinter och vår har det varit bra. Jag har haft kul och jag är motiverad, säger Paula Junhov Rindberg och fortsätter:

- Från tidigare mästerskap tar jag med mig att det går lite som det går. Jag kan bara göra mitt bästa och förbereda mig så mycket jag kan. Det viktigaste är att ha roligt och att jag ger järnet i varje lyft och då kan jag vara nöjd oavsett resultat.

Paula Junhov Rindberg tävlar i 87 kg-klassens A-grupp lördagen den 22 april kl 18.00 svensk tid.

- Det känns kul och spännande. Jag älskar stora tävlingar så jag ser fram emot att kliva upp på tävlingsflaket. EM är årets viktigaste tävling och jag skulle vilja göra bättre resultat än på förra EM då jag gjorde 91 – 106. Främst hoppas jag på sex klara lyft, vara i nuet och vara fokuserad på min lyftning. Det är det viktigaste. Sedan litar jag på att coacherna lägger de vikterna på stången som behövs för att ta någon placering.

Fakta Paula Junhov Rindberg
Personliga rekord i klass 87: 96-116, 212
Klubb: Stockholms AK
Tränare: Jussi Tukiainen
Här går EM att se live! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm