Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Albana Makolli har kommit igång ordentligt med sitt arbete som föreningsutvecklingsansvarig. Här berättar vi närmare vad arbetet ska leda till och hur det går till.

Det ska arbetet med föreningsutveckling leda till

Albana Makolli började sin tjänst den 5 december 2022.

Syftet med Albanas arbete är att skapa rutiner och material för hur förbundet ska arbeta med föreningsutveckling och hur trygg tyngdlyftning ska bedrivas ute i föreningarna för att nå målen i Strategi 2025. Målen är att ha en färdig modell för hur förbundet ska arbeta med föreningsutveckling och för hur trygg tyngdlyftning ska bedrivas ute i föreningarna för att nå målen i Strategi 2025.

I nuläges- och omvärldsanalysen för Albanas arbete har det bland annat ingått att samla in material från vårt eget och andra förbund och föreningar, ta del av Riksidrottsförbundets material och forskning kopplat till föreningsutveckling och trygg idrott.

- Vi har satt en projektplan tillsammans och jag har samlat in en hel del material och på detta gjort en nulägesanalys och omvärldsbevakning. Jag har träffat många olika förbund som arbetar med de här frågorna, varit på besök hos ett antal föreningar som bedriver barn- och ungdomsidrott samt börjat arbeta med allt material jag samlat in, säger Albana Makolli.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm