Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Här kommer inbjudan till Allsvenska serien 2023 med sista anmälningsdag den 22 januari. Här hittar du all information du behöver för att anmäla lag till serieverksamheten.

Inbjudan till Allsvenska serien

Dags att anmäla lag till Allsvenska serien, deadline den 22 januari 2023. Foto: Per Wiklund

I Allsvenska serien ingår seriesystem både för damer och herrar för seniorer, juniorer, ungdomar och veteraner. När det gäller U14 finns en gemensam serie.


Några saker vi vill uppmärksamma dig särskilt på:

  • En ny serie har tillkommit efter en motion på senaste förbundsmötet, det innebär att det nu finns en ungdomsserie för flickor och en för pojkar.

  • Förra året hade vi inga serielagsavgifter men dessa kommer tillbaka detta år. Dock så är de något sänkta från tidigare år och vi kommer dessutom hålla kvar tävlingslicenserna på 1 kr fram till 1 juni.

  • Seriebestämmelserna är klara och kommer att publiceras här i början av 2023. Det kommer även en ny Sinclairtabell som också publiceras då.

  • Det blir ett uppstartsmöte för Allsvenska serien 16/1 kl. 18.00 (som det kommer att skickas en separat inbjudan på) via Teams där vi går igenom nya databasen för resultat och tabeller som vi tar fram under 2023. På mötet kommer vi även att gå igenom seriebestämmelser och annat som är nyttigt för er att veta. Det blir också en möjlighet för er att prata med oss om vad ni tycker och tänker angående tävlingar.

Välkommen att anmäla lag till Allsvenska serien 2023!

Frågor?


Emma Engdahl, ordförande Tävlingskommittén
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
emma.engdahl@tyngdlyftning.org
och/eller serie@tyngdlyftning.org
och/eller 073-775 04 62

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!


Obligatorisk Ogiltig e-postadress Max 400 tecken