Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Tyngdlyftning med på Riksidrottsforum

Fler än 300 förtroendevalda och generalsekreterare från samtliga specialidrottsförbund samlades i helgen för ett strategiskt arbetsmöte. Tyngdlyftningsförbundet representerades av ordförande Joakim Eriksson och generalsekreterare Sebastian Nurmi.


Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna arrangerade under lördagen och söndagen Riksidrottsforum i Solna. Där fick idrottsrörelsen möjlighet att föra viktiga samtal om rörelsens utveckling. Precis som tidigare möten var inriktningen fokus på framtiden och förutsättningar för att fortsatt vara en framgångsrik idrottsrörelse.

Mötet var ett internt arbetsmöte och ett avstamp inför nästa års Riksidrottsmöte - idrottsrörelsens årsmöte. Det diskuterades bland annat om hur vi ligger till i arbetet med Strategi 2025, framtida viktiga utmaningar för svensk idrott, hur vi skapar bättre förutsättningar för elitidrott, det ekonomiska stödsystemet och arbetet med trygg idrott.

− Jag och generalsekreteraren satt vid varsitt samtalsbord med blandade idrotter pålästa på ämnena som gjorde att arbetspassen var givande. Sedan är Riksidrottsforum en möjlighet att i pauser samtala med många olika människor från olika delar av idrottsrörelsen. Det ger oss en bild av hur vi ligger till, vad vi kan utveckla, hur vi kan bidra till andras utveckling och inte minst vara med och ta ansvar i hela den gemensamma idrottsrörelsen, säger Svenska Tyngdlyftningsförbundets ordförande Joakim Eriksson.

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm