Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Återstartsbidrag till distrikten

Nu ges Svenska Tyngdlyftningsförbunden alla distriktsförbund (SDF) möjlighet att söka återstartsstöd för att hjälpa föreningarna att rekrytera, återrekrytera och behålla medlemmar.


Svenska Tyngdlyftningsförbundet har fått återstartsstöd från Riksidrottsförbundet vars syfte är att stimulera en uppstart av tyngdlyftningsverksamhet efter coronapandemin. Tyngdlyftningsförbundsdistrikten kan nu söka bidrag på upp till 25 000 kr för att under 2022-2023 säkerställa att föreningarna ges möjlighet att rekrytera, återrekrytera och behålla medlemmar. Barn- och ungdomsidrotten är prioriterad. Avsikten är inte att förstärka tidigare ojämlikheter inom idrotten utan stödet ska bidra till en jämställd och jämlik idrottsverksamhet.

För bidraget kan distrikten arrangera exempelvis inspirationsläger eller prova på-verksamhet. I ansökan skriver distriktet vad bidraget ska användas till för att främja syftet som är att stimulera en uppstart av föreningarnas verksamhet efter coronapandemins effekter.

Ta möjligheten att söka bidraget!

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm