Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Svenska Tyngdlyftningsförbundets (STF:s) styrelse har beslutat vad som gäller för tävlingar till och med den 7 februari.
 
Regeringen gav torsdagen den 21 januari tydligt besked att idrottsträningar för barn och ungdomar som är födda 2005 och senare kan återupptas både inomhus och utomhus.
 
Ansökan om kompensationsstöd för corona har öppnat. Din idrottsförening kan ansöka om kompensation för ekonomiska förluster under fjärde kvartalet 2020.
 
Angelica Roos är en av Sveriges främsta lyftare på 2000-talet. Nu summerar hon karriären som innehöll såväl tre EM-medaljer som OS-deltagande. Men också totalt tio totala SM-guld, sju seniorguld på nordiska mästerskapen samt 53 svenska seniorrekord.
 

Förbundsmötet 2021

(2021-01-13 14:03)
Svenska Tyngdlyftningsförbundets förbundsmöte 2021 hålls söndagen den 25 april. Det blir antingen ett fysiskt möte i Stockholm eller digitalt. Styrelsen återkommer med beslut kring detta.
 
Det är hög tid att anmäla intresse för att arrangera SM-tävlingar 2021.
 
Sörby BoIS vann den förkortade U14-serien före Spårvägens TLK. Olofströms FK tog hand om bronsplaceringen.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet bjuder in alla föreningar som ska vara med i Allsvenska serien 2021 till en serieutbildning.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet påminner om att anmäla din förening till Allsvenska serien 2021.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse hade under december 2020 två styrelsemöten och här kommer protokollen samt en rapport från dessa.
 
Här kommer en påminnelse till de föreningar som inte har betalt årsavgiften och/eller skickat in årsrapporten. Gör detta senast den 31 december 2020.
 
Idrottsföreningar kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för kvartal 4 2020. Ansökningstiden pågår från den 15 januari till och med den 26 januari.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) tog på ett extrainsatt möte måndagen den 21 december beslutet att införa tävlingsstopp till och med 31 januari 2021.
 
Då nuvarande allmänna råd från Folkhälsomyndigheten inte tillåter en fysisk seniortävling den 23-24 januari som Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) hoppats på så har STF utvecklat konceptet till att arrangera EM-kval online.
 
På grund av covid-19 har tävlingsåret 2020 blivit minst sagt annorlunda. Som en spännande start på 2021 bjuder därför Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) in ungdomar- och juniorer till en digital och pandemianpassad tävling.
 

  

Info om coronaviruset

STF:s Årsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


Aktuella tävlingar

Tävlingsstopp fram till och med 31/1  
   
   

 Ufonden

NTF

 

Postadress:
Västra Svealands TF
Tomas Bruhn, Mjälgavägen 97
784 37 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tomasbbruhn@gmail.co...

Se all info