Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nu har Svenska Tyngdlyftningsförbundet öppnat upp möjligheten att licensiera tävlingslyftare för tävlingsåret 2021 i Idrottonline. Det är också tid för eventuellt föreningsbyte för såväl tävlingslyftare som domare.
 
Idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har till och med den 31 januari 2021 möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för den målgruppen. Nu har ansökningstiden att söka pengar förlängts till och med 31 januari 2021.
 
Här berättar valberedningen om sitt uppdrag inför 2021 års förbundsmöte.
 

Information om covid-19

(2020-11-23 19:30)
Svenska Tyngdlyftningsförbundet följer utvecklingen kring covid-19-pandemin och står i dialog med Riksidrottsförbundet. Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter kontinuerligt kommer med. Här hittar du länkar för at
 
Det har inkommit en del frågor kring U14-serien och vad som gäller för den. Svenska Tyngdlyftningsförbundet vill nu förtydliga att U14-serien är undantagen tävlingsstoppet för sanktionerade tävlingar som satts till 31 december 2020.
 
Tävlingskommittén har föreslagit tävlingskalendern 2021 som Svenska Tyngdlyftningsförbundets (STF:s) styrelse fastställt.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse beslutade på ett extrainsatt styrelsemöte på torsdagskvällen att riva upp sitt beslut om att utse svenska mästare och dela ut lag-SM-medaljer till de tre bäst placerade lagen i elitserietabellen på dam- och h
 
Riksidrottsförbundets styrelse fattade på måndagskvällen beslut om fördelningen av regeringens nya stödpaket till idrotten. 554 miljoner betalas ut i kompensationsstöd till över 2300 idrottsföreningar och till större evenemang. Pengarna börjar betala
 
På måndagskvällen den 16 november bjöd styrelsen in tyngdlyftningssverige till ett öppet digitalt möte. Där berättade ordförande Joakim Eriksson om fakta och resonemang kring beslutet att införa tävlingsstopp fram till och med den 31 december.
 
Med anledning av beslutet om tävlingsstopp till och med 31 december bjuder Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse in till ett digitalt informationsmöte, via Teams, måndagen den 16 november kl 20-21.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse beslutade på sitt styrelsemöte under lördagen att stoppa alla sanktionerade tävlingar till och med den 31 december 2020.
 
Här är listor över anmälda lyftare till senior-SM i Borlänge den 5-6 december.
 
Skåne-Hallands styrelse har tagit beslutet att, på grund av rådande restriktioner, ställa in JDM-tävlingen som planerades till den 21 november.
 
Nu är serietabellerna, SM-kval listan och rekordtabellerna uppdaterade. Endast ett par tabellförändringar behövde göras. 15 nya namn finns i kvallistan och ytterligare 36 veteranrekord har noterats.
 

Fler nya nordiska rekord

(2020-11-02 13:24)
Rekorden fortsätter komma in till NTF:s generalsekreterare Trond Kvilhaug.
 

  

Info om coronaviruset

STF:s Årsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


Aktuella tävlingar

Tävlingsstopp fram till och med 31/12  
   
   

 Ufonden

NTF

 

Postadress:
Skåne-Hallands TF
Lars-Olof Stålner, Nils Måns väg 4
295 35 Bromölla

Kontakt:
Tel: 045629779
E-post: los@telia.com

Se all info