Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Svenska Tyngdlyftningsförbundet skapar en tävling där du kan vinna stänger och vikter till din förening till ett värde av 60 000 kr.
 

Disciplinärenden till RIN

(2021-06-09 17:43)
Svenska Tyngdlyftningsförbundets disciplinkommittés beslut gällande anmälan till bestraffning har överklagats till Riksidrottsnämnden (RIN).
 
Här kommer information från Svenska Tyngdlyftningsförbundets mastersansvarig Jan Hinrichsen.
 

En rapport från RIM 2021

(2021-05-30 15:43)
Den 28 till 30 maj arrangerades Riksidrottsmötet (RIM) helt digitalt med 1 500 deltagare. Här kommer en kort sammanfattning med möjlighet till fördjupning.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet är fredag till och med söndag med på Riksidrottsmötet (RIM) 2021 som i år arrangeras helt digitalt.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse hade på torsdagskvällen ett extrainsatt möte där de beslutade att öppna upp för tävlingar från den 1 juni.
 
Folkhälsomyndigheten har under torsdagen uppdaterat de föreskrifter och allmänna råd som riktar sig till idrottsföreningar under coronapandemin.
 
Svensk idrott har tagit beslut om att föreningar från den 1 januari 2020 ska begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har uppdrag i föreningen och där har direkt och regelbunden kontakt med barn.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets disciplinkommitté har tagit två beslut gällande anmälan till bestraffning.
 

Senior-SM 2021 & 2022

(2021-05-21 14:25)
Svenska Tyngdlyftningsförbundet arrangerar senior-SM i egen regi 2021 och 2022.
 
Det blev en mycket spännande tävling i Colombia som avslutade Patricia Strenius OS-kval. Här kan du läsa sportchefen Mats Lindqvists rapport kring förutsättningarna, det taktiska spelet under tävlingen samt vad som händer nu.
 
Patricia Strenius OS-kvaltävling i Colombia slutade med 99 kg i ryck, 131 kg i stöt och sammanlagt 230 kg.
 
I helgen reste Patricia tillsammans med coach Bijan Rezaei till Colombia och den sista tävlingen för hennes del i OS-kvalperioden som slutar 31 maj. Här ger vi en bild av OS-förutsättningarna som IWF precis föändrat.
 
Kompensationsstödet ska ge föreningar förutsättningar att överleva samt fortsatt kunna bedriva idrottsverksamhet och evenemang. Svenska Tyngdlyftningsförbundet vill påminna om att det går att söka för förlorade medlems- och träningsavgifter 2021.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse hade den onsdagen den 5 maj ett extrainsatt möte för att ta beslut kring tävlingsfrågor. Tävlingsstoppet gäller nu maj ut och senior-SM planeras att genomföras i oktober.
 

Postadress:
Skåne-Hallands TF
Lars-Olof Stålner, Nils Måns väg 4
295 35 Bromölla

Kontakt:
Tel: 045629779
E-post: los@telia.com

Se all info