Gå till innehåll
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Svenska Tyngdlyftningsförbundet

Nyheter

 • På lördag avgörs lag-SM 2023

  Lag-SM avgörs på lördagen den 2 december i Borlänge med AK Nilas som lokal arrangör. Tävlingarna går att följa på plats och via livestream.
 • Den 15 december sista dag för föreningsbyte

  Fram till och med den 15 december finns möjligheten att göra omregistrering (föreningsbyte) för såväl lyftare som domare.
 • Ny plattform ska göra administrationen av tävlingar enklare

  Under 2024 lanserar Svenska Tyngdlyftningsförbundet en plattform som kommer att samla hanteringen av licenser, tävlingsverktyg, resultat & ranking samt event på ett och samma ställe – online. Här får du mer information om vad det innebär i funktion och tid.
 • Nya juniorrekord för Joen Vikingsson Sjöblom på junior-VM

  Sjua ifjol, denna gång blev Joen Vikingsson Sjöblom sjätteplacerad på junior-VM efter att ha presterat nordiskt och svenskt juniorrekord i stöt.
 • Anmäl er till junior-SM i Jönköping

  Svenska Tyngdlyftningsförbundet och Jönköpings AK arrangerar junior-SM i Jönköping den 16-17 December 2023.
 • Personligt rekord i stöt för Victor Sundh på junior-VM

  Victor Sundh, Spårvägens TLK, tävlade sent på tisdagskvällen svensk tid i 96 kg-klassen på junior-VM i mexikanska Guadalajara. Så här gick det!
 • Två svenska lyftare i Mexiko för junior-VM

  Victor Sundh och Joen Vikingsson Sjöblom tävlar kommande vecka på junior-VM i mexikanska Guadalajara.
 • Fyra svenska guld på Nordiska Mästerskapen för ungdomar & juniorer

  Under helgen avgjordes Nordiska Mästerskapen för ungdomar & juniorer i finska Rovaniemi. Det blev totalt 12 svenska medaljer fördelade på fyra guld, fyra silver och fyra brons.
 • Förbundsmötet 2024 i Halmstad den 28 april

  Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse har beslutat att hålla Förbundsmötet 2024 söndagen den 28 april hos Eleiko i Halmstad. Förbundsmöteshelgen kommer också innehålla en konferens. Här är preliminära tider.
 • Välkommen på informationsmöte om NIU-gymnasiet

  Svenska Tyngdlyftningsförbundet och NIU-gymnasiet i Falun bjuder in alla intresserade lyftare (födda 2008) och vårdnadshavare till ett digitalt informationsmöte för att presentera NIU-verksamheten närmare.
 • Svenska laget som åker till Finland

  Svenska truppen som på torsdag åker till Rovaniemi för Nordiska Mästerskapen för ungdomar och juniorer. Tävlingarna pågår fredag och lördag. Här hittar du livestream till tävlingarna och nu även uppdaterad med startlistor.
 • Dags att betala årsavgift och skicka in årsrapport

  Som medlemsförening i Svenska Tyngdlyftningsförbundet betalar föreningen årsavgift i förskott för kommande år samt fyller i en årsrapport. Detta har nu skickats ut till föreningarna och sista dag att betala och skicka in årsrapporten är 31 december.
 • RF inför säker inloggning med Freja+

  Riksidrottsförbundets (RF:s) ambition är att identifiering med e-legitimation vid inloggning ska bli tillgängligt för alla applikationer och tjänster inom idrottsrörelsen. För att ytterligare skydda idrottsrörelsens uppgifter börjar RF med att höja säkerheten i IdrottOnline och aktiverar e-legitimationen Freja+ vid inloggning.
 • Policys framtagna som stöd till föreningar

  När Svenska Tyngdlyftningsförbundet gjorde nulägesanalysen kring trygg idrott konstaterade vi att vi behövde skapa nya och uppdatera befintliga policys. På styrelsemötet i helgen fastslog styrelsen sju policys.
 • Vi sammanfattar Nordiska Mästerskapen

  Här sammanfattar vi Nordiska Mästerskapen som Svenska Tyngdlyftningsförbundet arrangerade i Puls Arena tillsammans med Eleiko och Landskrona Stad under fredagen den 27 och lördagen den 28 oktober.

Publicerad: 2022-02-23

Senast uppdaterad: 2023-03-16

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Box 110 16
100 61 Stockholm

Kontakta oss

+4686996330
office@tyngdlyftning.org

Leveransadress

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm