Hoppa till sidans innehåll

Vi söker en administratör/verksamhetsutvecklare

14 JAN 2022 12:47
Svenska Tyngdlyftningsförbundet vill utveckla svensk tyngdlyftning och ska nu nyanställa en person för en roll på arbetsplatsen i Stockholm.
  • Uppdaterad: 14 JAN 2022 12:47

Idag är vi tre anställda på förbundet och vår arbetsplats är Idrottens Hus vid Skanstull i Stockholm. Arbetet leds av vår generalsekreterare. Ett litet team där nära samarbete, högt engagemang i verksamheten och flexibilitet är en förutsättning för att vi tillsammans ska nå våra mål och bidra till svensk idrotts vision!

Din roll hos oss innebär dels ett ansvar för att utveckla och effektivisera svensk tyngdlyftnings administration dels ett ansvar för att utveckla våra föreningar genom service, support och proaktivitet. Genom nära kontakt och dialog med föreningar och distrikt identifierar du behov, stöttar och skapar förutsättningar som bidrar till och understödjer utbildnings-, förenings- och evenemangsutvecklingen.

Svenska Tyngdlyftningsförbundet tar hjälp av vår partner Mercuri Urval i anställningsprocessen. Den fullständiga annonsen, kontaktuppgifter och hur du söker tjänsten hittar du här!

Även tränare till nationellt träningscenter sökes
Svenska Tyngdlyftningsförbundet söker också en ansvarig elittränare till Elitmiljö Tyngdlyftning Halmstad som ska främja och vara en naturlig del av utvecklingen av svensk tyngdlyftning. Sista ansökningsdag är den 18 januari 2022. Den fullständiga annonsen, kontaktuppgifter och hur du söker tjänsten hittar du här!

Skribent: Sebastian Nurmi
E-post: Adressen Gömd

 

STF:s förbundsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


SM-tävlingar 2022

Datum Tävling
14-15 maj Veteran-SM
17-19 juni SM
24-25 sept Ungdoms-SM
19 nov Lag-SM
17-18 dec Junior-SM

 Ufonden

TFFIR_pratbubbla_RGB_webben.png

Logo NWF 2022 (1).jpg

 

Postadress:
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996330
E-post: office@tyngdlyftning...

Se all info