Hoppa till sidans innehåll

Tyngdlyftningsförbundet med på Riksidrottsforum

14 NOV 2022 12:40
Fler än 300 förtroendevalda och generalsekreterare från samtliga specialidrottsförbund samlades i helgen för ett strategiskt arbetsmöte. Tyngdlyftningsförbundet representerades av ordförande Joakim Eriksson och generalsekreterare Sebastian Nurmi.
  • Skapad: 14 NOV 2022 12:40

Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna arrangerade under lördagen och söndagen Riksidrottsforum i Solna. Där fick idrottsrörelsen möjlighet att föra viktiga samtal om rörelsens utveckling. Precis som tidigare möten var inriktningen fokus på framtiden och förutsättningar för att fortsatt vara en framgångsrik idrottsrörelse.

Mötet var ett internt arbetsmöte och ett avstamp inför nästa års Riksidrottsmöte - idrottsrörelsens årsmöte. Det diskuterades bland annat om hur vi ligger till i arbetet med Strategi 2025, framtida viktiga utmaningar för svensk idrott, hur vi skapar bättre förutsättningar för elitidrott, det ekonomiska stödsystemet och arbetet med trygg idrott.

− Jag och generalsekreteraren satt vid varsitt samtalsbord med blandade idrotter pålästa på ämnena som gjorde att arbetspassen var givande. Sedan är Riksidrottsforum en möjlighet att i pauser samtala med många olika människor från olika delar av idrottsrörelsen. Det ger oss en bild av hur vi ligger till, vad vi kan utveckla, hur vi kan bidra till andras utveckling och inte minst vara med och ta ansvar i hela den gemensamma idrottsrörelsen, säger Svenska Tyngdlyftningsförbundets ordförande Joakim Eriksson.

Skribent: Sebastian Nurmi

 

STF:s förbundsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


SM-tävlingar 2022

Datum Tävling
14-15 maj Veteran-SM
17-19 juni SM
24-25 sept Ungdoms-SM
19 nov Lag-SM
17-18 dec Junior-SM

 Ufonden

TFFIR_pratbubbla_RGB_webben.png

Logo NWF 2022 (1).jpg

 

Postadress:
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996330
E-post: office@tyngdlyftning...

Se all info