Hoppa till sidans innehåll

Tävling – Vinn ny utrustning från Eleiko

10 JUN 2021 13:59
Svenska Tyngdlyftningsförbundet skapar en tävling där du kan vinna stänger och vikter till din förening till ett värde av 60 000 kr.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2021 13:59

Det senaste året har varit en tuff utmaning för föreningssverige. Svenska Tyngdlyftningsförbundet arbetar för att på olika sätt försöka stimulera föreningar, lyftare och ledare att fortsätta med tyngdlyftning när pandemin är över. Här är ett initiativ!

Sedan tidigare har Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse tagit beslutet att sänka licensavgifterna under 2021 kraftigt och att helt slopa serieavgifterna. Nu har förbundet, via bidrag från IWF, fått möjlighet att skänka Eleikoutrustning till ett värde av 60 000 kr. Det handlar om helt nya stänger och vikter.

Syftet är att utrustningen ska användas för återstarten av tyngdlyftningen 2021 och ska användas för barn- och ungdomsaktiviteter.

- Förhoppningsvis ser vi nu sakteliga början på slutet på pandemin och att vi snart kan träna och tävla allt mer som vanligt – i hela landet. Vi måste fortsätta att ha tålamod men samtidigt behöver vi ha saker att se fram emot. Vi har förhoppningsvis en späckad tävlingshöst framför oss och redan nu tjuvstartar vi med att arrangera en tävling där man kan vinna ny utrustning till sin förening, säger Svenska Tyngdlyftningsförbundets generalsekreterare Sebastian Nurmi och fortsätter:

- Tävlingen går helt enkelt ut på att vem som helst kopplad till en förening, oavsett om du är lyftare, tränare, domare, förälder eller ordförande, kan anmäla sin förening att deltaga. Vi vill att den här utrustningen ska användas på ett så bra som möjligt – så det är vad tävlingen går ut på. Berätta hur den kommer till nytta för barn och ungdomar.

Här tävlar du!

Tävlingen pågår fram till och med den 26 juni och vinnare utses av en jury bestående av: Sebastian Nurmi, generalsekreterare Svenska Tyngdlyftningsförbundet och Andreas Andrén, vice president Eleiko AB.

Utrustningen kommer skickas på en pall och behöver kunna tas emot av vinnande förening i slutet av juni/början på juli. Vinnarna förbinder sig till att ställa upp på en intervju samt skicka bilder/video när materialet tas emot och används som dokumentation till IWF.

Skribent: Sebastian Nurmi
E-post: Adressen Gömd

 

STF:s förbundsmöte

 

 Aktuella kurser

Eleiko

 Våra projekt


SM-tävlingar 2022

Datum Tävling
14-15 maj Veteran-SM
17-19 juni SM
24-25 sept Ungdoms-SM
19 nov Lag-SM
17-18 dec Junior-SM

 Ufonden

TFFIR_pratbubbla_RGB_webben.png

Logo NWF 2022 (1).jpg

 

Postadress:
Svenska Tyngdlyftningsförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996330
E-post: office@tyngdlyftning...

Se all info